Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

blog

O víkendu na přelomu května a června se v Liberci uskutečnili dva závody Spartan Race - terenního překážkového závodu.

Několik hráčů Ostrava Steelers, kteří se vedle tréninků v klubu individuálně připravují v tréninkové skupine CTO (Complex Training Ostrava), se vydalo pokořit těžkou trať tohoto závodu.

Tréninková skupina CTO působí, stejně jako tým Steelers, ve Sportovním areálu Poruba. V CTO si berou to nejlepší z disciplín jako jsou strongman, funkční trénink, crossfit a vzpírání. blog Jejich tréninky jsou postavené na základních pohybech, doplněných o další zajímavé cviky, přičemž využívají unikátního vybavení a otevřených prostor s běžeckou tratí.

Ostravští hráči, jmenovitě Jan Musil, Lukáš Vojnar, Radek Warchol, Michal Caltík, Jan Ham, František Blažek, Michal Kielor, Zdeněk Lembart, Jiří Lička, Pavel Horváth a Lukáš Ermis, absolvovali 5 kilometrů dlouhou trať, kde na ně čekalo více než 15 nepříjemných překážek. Naši borci si museli sáhnout až na úplné dno svých sil, ale všem do jednoho se podařilo tento náročný závot dokončit. Gratulujeme!!!

Opět se ukázalo, že hráči amerického fotbalu jsou nadšení sportovci a jsou schopni podávat výborné sportovní výkony i když před ně nikdo nehodí ten šišatý nesmysl:)

blog
blog