Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

news

V neděli 21. dubna na stadionu v Přerově odehrál tým ISMM Ostrava Steelers zápas proti domácím Mammoths. A nebyl to jen další vítězný zápas. Do historických tabulkem našeho týmu se zapsal Jiří Šimečka. Když ve čtvrté čtvrtině zachytil míč a zvýšil na konečných 28:15, přehoupl se nad hranici 3 tisíc nachytaných yardů v dresu ISMMM Ostrava Steelers.

Jirka přišel do naše týmu v roce 2014 a jako bývalý fotbalový gólman uplatnil svůj dobrý odhad na míč a rychle se zařadil mezi naše nejlepší receivery. Jirka navíc disponuje i skvělou kopací technikou a jeho bodový příspěvek z field goalů jej také řadí na první místo mezi všemi kickery ISMM Ostrava Steelers (drží týmové maximum úspěšných FG - 24, i nejdelší proměněný FG - 48 yardů)

ISMM Ostrava Steelers tak má již svého druhého 3000 yardového receivera a oba je stále můžete vidět běhat po trávnicích. Jak Jan Vysloužil (3178 yardů), tak i Jiří Šimečka (3014 yardů) jsou součástí letošního týmu, který bojuje v nejvyšší Snapbacks Lize. Nejbližší zápas, kde se na ně v Ostravě můžete těšit bude už příští neděli 5.května od 15:00 na hřišti v Porubě (Areál SAP, Skautská 11)