Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

blog

Hráči ostravského týmu Steelers zavítali do základní školy Dětská, kde celé dopoledne bavili místní žáky americkým fotbalem.

Více než 300 studentů základní školy v Ostravě - Porubě se mělo možnost během sportovního dopoledne, které se uskutečnilo na půdě jejich základní školy, seznámit s americkým fotbalem a flag fotbalem. Zjistili, že v Ostravě působí tým Steelers. Vyzkoušeli si několik disciplin, které s americkým fotbalem a flag fotbalem souvisejí. Ti odvážnější si oblékli výstroj a absolvovali překážkovou dráhu, kde o tvrdší kontakty nebylo nouze.

Celé dopoledne měli možnost děti a mládež základní školy Dětská hrát flag fotbal pod vedením quarterbacků Ostravy Steelers, kteří pravidelně nastupují v české lize amerického fotbalu. Na závěr hráči Steelers předvedli krátkou ukázku amerického fotbalu a ti nejsilnější záči si zkusili, jak těžké je povalit na zem offensivního linemana ostravských Steelers.

blog

Prosluněné dopoledne tak dopadlo nad očekávaní - nejen nadšené děti, ale i samotní hráči Steelers se již těší na další takovou akci. Pokud by jste si chtěli vyzkoušet, jaké je to být americký fotbalistou, nebo jen chcete zjistit, co to ten americký fotbal je - další příležitost budete mít na English Weeku od 23. do 26. čevna na hřišti baseballového týmu Arrows, kde se s hráči ostravských Steelers opět setkáte. Nebo se přijďte podívat na některý z domácích zápasů Ostravy Steelers - ten nejbližší už tuto neděli 8.6. od 13h na SAP na Skautské 11 v Ostravě - Porubě.

Ještě jednou děkujeme vedení základní školy Dětská, které nám umožnilo setkat se s jejími žáky a strávit příjemné sportovní dopoledne se sportem, který milujeme!

blog