Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

Walter Harazim

26/12/2016
2017

Ahoj, jmenuji se Walter Harazim, jsem Čech jako poleno. Offence line mě bude nenávidět a spoluhráči z defense mě budou milovat. Zahraji si u nás na pozici MLB a je mi 44 let.

Co bylo nejdůležitějši při rozhodováni hrát za Ostravu Steelers?
Byl mi představen program OFF-SEASON, který je již v procesu a celkový plán vedení organice Ostrava Steelers - to pro mě bylo nejdůležitějším aspektem, proč jsem podepsal kontrakt se Steelers. Věřím v organizaci, která se rozhodla jít cestou tvrdé dřiny, která vyvolá progres vysoké fotbalové kultury. Díky těmto krokům jsem chtěl být všeho součástí a chci pomoci tento tým stmelit a zlepšit tým jako celek. Díky tomu, že budu mít po ruce kouče a zároveň hráče Wildunga, vybudujeme silnou organizaci, která bude schopna již velice brzy sahat po nejvyšších metách. Posledním střípkem k mému rozhodnutí byl Adam Synáček a jeho tým, který zařizuje vše okolo nás. Jejich názory a plán na fungování týmu v následujících letech nás utvrdili, že tato organizace bude tou vítěznou a u toho chceme společně s koučem Wildungem být. Takže ještě jednou Vám děkuji.

Co si slibuješ od sezóny 2017 v Ostrave ?
Chci pomoci týmu, mladým klukům v růstu a vyhrání se. Dosáhnout nejlepšího výsledku v sezóně.

Co máš na fotbale nejraději?
Kontakt (jde přece o kontaktní sport ne? :D), ale hlavně jde o dobrou partu lidí a týmového ducha.

Co bys chtěl vzkázat svým novým spoluhráčům ze Steelers?
Těším se na ně. Po takové off-season očekávám, že budou tvrdší, agresivnější a rychlejší. V konkrétním případě - naši Defense chceme zvednout a byt nejlepší obranou v lize!



Walter Harazim hc

Věk: 44 let
Narozen: ČR
Pozice: LB