Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

Teemu Rantanen

19/02/2017
2017

Jmenuji se Teemu Rantanen. Je mi 27 let a jsem z Helsinek, Finska. Football hraji přes 10 let a většinu mé kariéry jsme hrál za tým Helsinki Wolverines, a to od juniorů až po muže, kteří se účastní Maple League ( nejvyšší liga ve Finsku). Po celou dobu mé kariéry jsem hrál WR a také PR a KR, ale umím hrát i CB.

Co bylo nejdůležitějši při rozhodováni hrát za Ostravu Steelers?
Poté co jsem byl kontaktován koučem Wildungem, který mě uvedl do týmu a vysvětlil, že je tu tým, který překypuje motivací a je velice talentovaný, bylo to pro mě velice jednoduché rozhodnutí. Když máte v týmu skupinu lidí, kteří do všech činností okolo fotbalu dají vše, aby se zlepšili, nemůžete si vybrat lepší spoluhráče. Také je to pro mě skvělá zkušenost poznat novou kulturu a hrát fotbal v zemi, ve které jsem nikdy nebyl.

Co si slibuješ od sezóny 2017 v Ostrave?
Doufám, že všichni budeme každým dnem lepší a budeme se rvát za každé vítězství. Nemůžu se dočkat, až se dostanu do Ostravy a „vlítnu“ na hřiště s mými novými spoluhráči. Pro me je to skvělá příležitost se zlepšit jako hráč a ještě zlepšit mé výsledky, které jsem měl minulý rok v Helsinkách.

Co máš na fotbale nejraději?
Na fotbalu miluji to, že je týmovým sportem. I když se musíte spoléhat na ostatních 10 bratrů, vy si musíme uhrát a hlavně vyhrát svůj osobní mini souboj. A samozřejmě skórovaní touchdownů.

Co bys chtěl vzkázat svým novým spoluhráčům ze Steelers?
Svým novým spoluhráčům chci vzkázat to, že ode mě mohou očekávat vše co mám, každou akcí, snappem, downem se budu pokoušet dát do toho 110% a pokusím se vše co umím a můžu jim předat. Jestliže má kdokoliv na mě dotaz, nestyďte se mi napsat. Nemůžu se dočkat.

Máš raději blondýnky nebo brunetky?
Proč né obě? :D ...
...dobrá, toto je vše od Teemu a jdeme na to pánové!!!




English:


My name is Teemu Rantanen. I'm 27 years old and from Helsinki, Finland. I've played football for 10 years and most of my career I have played in Helsinki Wolverines from juniors to men's Maple League (Finnish top league) and 1st division. Throughout my career I've been wide receiver and I have also returned punts and kickoffs in special teams.

What was the most important thing that lead for the signing with the ostrava steelers?
After being contacted by Luke I found out that the team is motivated and full of talent. It was a pretty easy decision when you got a group that's ready to make the effort to get better and work hard. Also this is a great experience for me to explore a new culture and play football in a country I've never visited.

What do you expect from the 2017 season in Ostrava?
I hope we can all get better and fight for the win. I couldn't be more excited to get to Ostrava and hit the field with the team. This is a great opportunity for me to get better as a player and outperform my last season in Helsinki.

What do you love in football?
What I love is that it's a teamsport but you still have to win your personal matchup against the guy in front of you and of course scoring touchdowns.

What would you tell your new teamates?
I wanna tell my new teammates that Im gonna give everything I got in every single game and help you get better as a team. If anybody has any questions feel free to ask! Can't wait to meet you all.

Blondies or brown head girls?
Why not both haha...
...allright that should be all Teemu, lets get to work man



Teemu Rantanenpic

Věk: 27 let
Narozen: FIN
Pozice: WR