Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

Oskar Drockila

07/04/2017
2017

Ahoj, jmenuji se Oskar Drockila a je mi 18 let. Hraji na pozici Quarterbacka a pocházím z Finska.

Co bylo nejdůležitějši při rozhodováni hrát za Ostravu Steelers?
Důvod, proč jsem podepsal se Steelers kontrakt byl můj dřívější spoluhráč Teemu, který mi zavolal, že je tu tým, který je hodně talentovaný a je připraven se porvat o každé vítězství, a skvělým týmovým duchem. A taky to je pro mě skvělá zkušenost hrát fotbal mimo můj domov.

Co si slibuješ od sezóny 2017 v Ostrave?
Očekávám nic míň než, že každý se pro týmové vítězství obětuje a udělá proto cokoliv. A take očekávám, že se jako tým semkneme a budeme mít chuť vítězit, která se zastaví, až ve finale.

Co máš na fotbale nejraději?
Nejlepší věcí na fotbalu je, že je to jedinný sport, kde je každý člen tak důležitý jako ten co stojí vedle něj. A taky házet TD a skórovat je skvělý pocit.

Co bys chtěl vzkázat svým novým spoluhráčům ze Steelers?
Rád bych mým spoluhráčům vzkázal, že jsem nadšený tu být s Váma a nemůžu se dočkat až se jako tým sekmneme a dám ruku do ohně za to, že na hřišti pro tým udělám vše.

Máš raději blondýnky nebo brunetky?
Většinou jsem pro blondýnky, ale tmavovlásky nejsou překážkou :D




English:


My name is Oskar Drockila, I am a 18 years old quarterback from Finland.

What was the most important thing that lead for the signing with the ostrava steelers?
The thing that lead to me signing with the Steelers was my old teammate Teemu telling me its a talented and dedicated team that is ready to fight for every single win, with great team spirit. It will also be a great experience playing football outside of Finland.

What do you expect from the 2017 season in Ostrava?
I expect nothing less than everybody to fight for each and every win. I also hope as the season goes on we all improve as individuals and as a team.

What do you love in football?
The best thing about football is that its a team sport where everybody is as important as the next guy. And of course throwing a touchdown always feels nice.

What would you tell your new teamates?
Id tell them that I am excited to be here and that I look forward to joining the team on the field and doing everything I can in order to get the wins.

Blondies or brown head girls?
I usually go for blondes but I mean brown hair is not an obstacle



Oskar Drockilapic

Věk: 18 let
Narozen: FIN
Pozice: QB