Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

2017

Henri Väänänen


I letos se Steelers budou na pozici QB spoléhat na finského hráče. Henri hrál za finský tým Roosters a do Ostravy přináší kvalitu, která oceláře posune k cílům nejvyšším. My vám přinášíme odpovědi nové posily Steelers na pět rychlých otázek - seznamte se s Henrim!!!

Co očekáváš od sezóny 2018?
Očekávám od týmu skvělou soutěž, a že se odrazí od tama, kde skončili. Na další sezónu máme skvělý tým, cílem je vyhrát Czech Bowl.

Co tě přimělo podepsat se Steelers?
Podepsal jsem se Steelers kvůli dobrým konverzacím, které jsem měl s Garrettem, Lukem a Adamem. Jsem přesvědčen, že tým je skvěle vedený, hladový a talentovaný! Měl jsem ohledně Steelers dobrý pocit od samého začátku, takže to bylo jednoduché rozhodnutí.

Na co se nejvíce těšíš v sezóně 2018?
Těším se už jen na to, že vyběhnu s týmem na hřiště, soupeření a hru s míčem! Kromě fotbalu chci vidět Českou republiku a trochu z okolí. Jsem zvědavý na to se učit a vidět více!

Tvé nejsilnější stránky? (3 vlastnosti)
Řekl bych, že mými nejlepšími rysy jsou vůdčí schopnosti, smysl pro humor a jsem nohama na zemi, nikdy příliš vysoko, nebo nízko!

Chceš něco vzkázat fanouškům?
Jsem nadšený z následující sezóny a věřím, že vy také! Věřím, že vás uvidím na zápasech plnit stadiony dělat nějaký hluk!



2017

Jimmy Nannberg


Po vydařené loňské sezóně, se do Ostravy vrací ofensivní lineman Jimmy Nannberg.

Co očekáváš od sezóny 2018?
Má očekávání pro rok 2018 jsou stavět na skvělé sezóně 2017, kterou jsme měli a pokračovat ve vítězné cestě 2017. Se všemi nově příchozími talenty očekávám od Steelers v této sezóně velké věci.

Co tě přimělo vrátit se do Steelers?
Díky spoluhráčům a přátelům, které jsem poznal v průběhu první sezóny to byla jednoduchá volba. Když jsem odjížděl, tak jsem řekl trenérům, že si přeji vrátit se na další sezónu. Vrátit se k tak příjemné a úžasné komunitě je perfektní.

Na co se nejvíce těšíš v sezóně 2018?
Atmosféra obklopující Steelers, práce během tréninků. Fanouškovská atmosféra během zápasů a intenzita, kterou jsme všichni na hřišti obklopeni.

Tvé nejsilnější stránky? (3 vlastnosti)
Chytrost – soutěživost - přátelskost

Chceš něco vzkázat fanouškům?
Ano, jste parta úžasných fanoušků, která během domácích zápasů vytvořila úžasnou atmosféru, díky níž bylo zábavou a napínavou zkušeností hrát v Ostravě! Doufám, že všichni můžete pokračovat a uděláte rok 2018 ještě hlasitější!

Překlad: Václav Kantor


hc

hc