Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

2021

Na začátku června se v Praze uskutečnil výběrový kemp do národního týmu flag fotbalu ve věkových kategoriích U17 a U15.

I Ostrava Steelers vyslala na tento tryout několik svých hráčů. Do týmu věkové kategorie do 15 let se snažili propracovat - Ámos Feranec (QB), Filip Janda (WR), Jan Hanus (WR), Andrej Lasota (DB), Jakub Ermis (DB), Filip Martínek (DB) a Šimon Mučka (DB). Do výběru věkové kategorie U17 se zapojil jen mladý ocelář - Rostislav Koloděj (WR).

2021 Trenéři národního týmu během několika tréninkových jednotek vyzkoušeli fyzické i herní dovednosti všech hráčů, ze kterých vyberou finální patnáctky pro každý tým. A tyto týmy nás pojedou na podzim reprezentovat na mistrovství Evropy do Itálie.

Finální podobu soupisek najdete pod článkem. Z našeho týmu se na mistrovství podívá pouze Filip Martínek, držíme mu palce, ať se mu co nejvíce daří. Ostatním klukům děkujeme za skvělou prezentaci ostravského fotbalu, mezi svými vrstevníky se neztratili, ale míst bylo bohužel jen pár. Tak snad někdy příště - věříme, že o mladých ocelářích ještě uslyšíme!

Vedle dvou mládežnických reprezentací, se chystá na svůj vrchol sezóny i reprezentace ženská. Ta pojede hájit české barvy v prosinci do Izraele, kde by se mělo uskutečnit mistrovství světa. Současně jde i o kvalifikaci na Světové hry.
I v tomto týmu mají Steelers své zástupkyně, ale o tom zase jindy...

2021
foto: Jana Povolná
text: steelers
2021

2021