Týmové Zprávy

Vše co se chcete dozvědět o Steelers

Garreth Griffeth

24/12/2016
2017

Nejprve bych chtěl poděkovat Adamovi Synáčkovi a dalším lidem, kteří umožnili, abychom mohli být již brzy s Vámi. Také chci poděkovat celému vedení Ostrava Steelers, že mám skvělou příležitost trénovat s Vaším trenérem a zároveň si zahrát po boku s Vámi. Já a trenér Wildung jsme extrémně motivováni a nabití energií, abychom se stali součástí Vašeho kolektivu hráčů a dosáhli cílů, kterých dosáhneme skrze tvrdou práci, která nás sjednotí jako rodinu.
Dovolte, abych se představil. Spousta lidí mě nazývá Garry - moji spoluhráči a svěřenci. Mé celé jméno je Garreth Griffeth a jsem rodák z Colorada U.S.A.. Je mi 25 let a football hraji už 20 let. Moje primární pozice je DB, ale jsem univerzální hráč, který je schopný hrát všechny aspekty hry.

Co bylo nejdůležitějši při rozhodováni hrát za Ostravu Steelers?
Byl mi představen program OFF-SEASON, který je již v procesu a celkový plán vedení organice Ostrava Steelers - to pro mě bylo nejdůležitějším aspektem, proč jsem podepsal kontrakt se Steelers. Věřím v organizaci, která se rozhodla jít cestou tvrdé dřiny, která vyvolá progres vysoké fotbalové kultury. Díky těmto krokům jsem chtěl být všeho součástí a chci pomoci tento tým stmelit a zlepšit tým jako celek. Díky tomu, že budu mít po ruce kouče a zároveň hráče Wildunga, vybudujeme silnou organizaci, která bude schopna již velice brzy sahat po nejvyšších metách. Posledním střípkem k mému rozhodnutí byl Adam Synáček a jeho tým, který zařizuje vše okolo nás. Jejich názory a plán na fungování týmu v následujících letech nás utvrdili, že tato organizace bude tou vítěznou a u toho chceme společně s koučem Wildungem být. Takže ještě jednou Vám děkuji.

2017

Co si slibuješ od sezóny 2017 v Ostrave ?
Naším cílem pro sezónu 2017 je vybudovat silnou organizaci footballové kultury, nastavení footballu v hlavách hráčů. Týmovou chemii, základy, terminologii a schémata, která budou mít přímý efekt na náš výkon na hřišti a na celkový výkon a efektivitu našeho týmu. Věřím, že toto přinese výsledky a Steelers budou play-off týmem. Aby se vše mohlo uskutečnit, musíme do toho dát vše a společně následovat tento cíl. Jsme v tom všichni společně a společný úspěch bude záviset na tom, jak nejsilnější je náš nejslabší spoluhráč.

Co máš na fotbale nejraději?
Co nejvíce miluji na footballe? Nasadit si helmu a chrániče a vše ostatní na světe vypustit z hlavy. Na hřišti o nic jiného nejde. Je to jen na tobě a tvých bratrech okolo tebe. Tak to je. Věříš bratrovi vedle tebe a soutěžíte proti těm na druhé straně sideline. Je to ultimátní adrenalin. Čištá blaženost… Když je po zápase, jsi zbitý, unavený, zakrvácený, ale víš, že stejně na tom jsou i tvá bratři, kteří do toho šli úplně stejně jako ty. A nejvíce nejlepší pocit na světe? Když na scoreboardu je velké W jako Wictory.

Co bys chtěl vzkázat svým novým spoluhráčům ze Steelers?
Rychlá zpráva mým novým spoluhráčům! (Mám Vaše videa). Chci Vám jen sdělit, že jsem nadšený z nového dobrodružství a projektu Steelers. Těším se na nové přátele, vztahy a vzpomínky. Vybuduji společně s Vámi novou footballovou dynastii. Jediné, co si budeme pamatovat je, jak tvrdě jsme dřeli mimo hřiště, abychom si tento pocit poté vzali na hřiště a tvrdou dřinou na něm dosáhli vítezství. Nemůžu se dočkat mého příjezdu. Počítám dny!

English


Garreth Griffeth hc

Věk: 25 let
Narozen: USA
Pozice: DB/WR

2016 - Landsberg X-Press (GER)
2015 - Bergamo Lions (ITA)
2014 - Vantaan TAFT (FIN)
2009-2013 - Hastings College (USA)